Welkom op de website van KringLopik

Kringlopen, struinen, snuffelen, neuzen, sneupen of hoe je het ook noemt, is hot. De tijd dat je een kringloopwinkel enkel bezocht als je weinig geld te besteden had is voorbij. Echte schatten vind je er soms!

Bent u op zoek naar tweedehands kleding, of een betaalbaar nieuw interieur? Hippe meubels, leuke accessoires… misschien een te gek retro lampje? Een goedkope LP of CD? Dat ene boek? Een vaas, bloempot of serviesdelen? Of misschien wel een televisie met videorecorder en bijbehorende banden? Het is allemaal mogelijk bij KringLopik!

Bij ons kunt u nog echt schatgraven en ongestoord op uw gemak snuffelen tussen allerlei leuke spullen.

Heeft u zelf spullen over en functioneert alles nog prima? Dan kunt u die bij ons afgeven tijdens openingstijd, maar u kunt het ook 24 uur per dag bij het afgiftepunt brengen naast de ingang van ons pand. Zijn uw spullen te groot, of heeft u geen vervoer? Geen probleem. Bel ons voor een afspraak en dan halen wij het bij u op.

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 0348-552908, of stuur een email naar info@kringlopik.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.