Eindelijk die oude dozen van zolder gehaald? Of bent u met de bezem door de schuur gegaan. Wat voor u overbodig is kan iemand anders uit de brand helpen. indien u geen mogelijkheid heeft om dit bij ons langs te brengen helpen wij u graag met het ophalen van overbodige spullen en/of meubels.

Dit kan natuurlijk in verschillende situaties voorkomen.

Bij verhuizing kan het gaan om jonge stellen die gaan samen wonen en veel dubbel hebben. Of juist senioren die naar een verzorgingstehuis gaan.

Het kan helaas ook gebeuren dat een naasten komt te overlijden. Kringlopik biedt graag een helpende hand bij het ruimen van de woning. Op deze manier zijn de nabestaande geholpen in deze moeilijke tijd. Tevens kunnen de spullen een tweede leven krijgen bij Kringlopik voor mensen die het goed kunnen gebruiken.

Er zijn echter ook goederen die wij niet ophalen.

  • Giftige afvalstoffen
  • Bouwafval
  • Sloopafval
  • Tuinafval
  • Dieren

Beschadigde goederen krijgen bij ons ook een tweede leven. Echter moeten artikelen wel bruikbaar zijn voor de nieuwe eigenaren. Wij nemen geen afval mee. Bij twijfel ontvangen wij graag indien mogelijk, vooraf foto’s om de staat van de goederen te bepalen.

Bel ons gerust voor het maken van een afspraak op 0348 552 908 of stuur een mail naar info@kringlopik.nl dan nemen wij spoedig contact met u op.

Formulier invullen